Uitgaan in Boedapest

Uitgaan in Boedapest

Heeft u zin om even een vreemde stad te bezoeken om daar heerlijk en ongedwongen de bloemetjes buiten te zetten? Lekker een weekend naar Boedapest is daarvoor een bijzonder goede optie. De hoofdstad van Hongarije is een geweldige plaats om van veel uitgaansgelegenheden te genieten. Uitgaan in Boedapest is geschikt voor elke smaak en ook voor elke portemonnee. De stad staat bekend om het zeer goedkope uitgaansleven, maar er is veel meer te bieden dan pubs met lage prijzen en karaoke bars, hoewel deze uiteraard ook zeer gezellig zijn. Van hippe bruine pubs tot extravagante poolparties, er is werkelijk van alles mogelijk in het uitzonderlijk kleurrijke uitgaansleven van Boedapest. Ten eerste is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je het nummer van de taxi centrale voor handen hebt. Sla het nummer bijvoorbeeld op in je telefoon. Want als je een taxi op straat gaat bestellen dan moet je vaak meer betalen dan lief is. Een betrouwbare centrale is bijvoorbeeld City Taxi. Erg goedkoop en betrouwbaar. Voor een paar euro kunt u vrijwel overal in het centrum van Boedapest terecht.

Trendy ruïne pubs in Boedapest

Ruïne pubs zijn erg trendy en ze zijn te herkennen aan de versleten meubelen, de psychedelische inrichting en een uiterst gevarieerd en kleurrijk publiek. Hier worden kwaliteitsbieren geschonken en wordt er ook lekker eten geserveerd. Deze pubs zijn uitermate geschikt om een bodem te leggen, voordat u verder van het uitgaan in Boedapest gaat genieten.

Poolparties in de Spa baden te Boedapest

Ook kunt u heerlijk genieten in de luxe spa baden die Boedapest rijk is om even lekker bij te komen. Het zijn thermale spa baden waar u heerlijk kunt ontspannen. Maar het is nog veel beter om de poolparties op zaterdagavond in badhuis Szechenyi te bezoeken. De plek is al geweldig, maar als het avond is kunt u pas echt van een heuse lichtshow genieten, danseressen en meer. U kunt hier alleen van juni tot september terecht. Als u in de winter naar Boedapest gaat, dan kunt u het beste naar de Magic bath Party in Lukacs Bath gaan.
Veel bars, van lekker simpel tot heel erg luxe. Waar u ook naar op zoek bent, in Boedapest zult u het vinden. Geniet van een heerlijk weekend uit in een stad in een ander land, lekker even losgaan en genieten van de lage prijzen tijdens het uitgaan in het mooie en trendy Boedapest.


Reageren is niet mogelijk.